FÖRETAGSAKTIVITET FÖR KUNSKAPSINTENSIVA BOLAG

SÄTT ERA MEDARBETARE PÅ PROV

Våra utmaningar kommer verkligen att sätta era medarbetare på prov.

Hur funkar det här?

Ni välkomnas in i vår lokal på Hvitfeldtsgatan 9 av våra gästvärdar. Alla får tid på sig att hänga av jackan, vi har även låsbara skåp för värdesaker. Toalettbesök rekommenderas då aktiviteten tar ungefär en timme. När alla känner sig redo kommer våra gästvärdar att ge er en kort introduktion om aktiviteten och ni släpps därefter in i sina banor.

Efter ungefär en timme när alla är klara så tar vi även lagbilder som är gratis att ladda ner på vår hemsida. Betalningen sker på plats med kort eller fakturering (faktureringsuppgifterna ska antingen skickas till oss på mejl i förväg eller som senast lämnas på plats vid besöket).

KOSTNAD

Priset skiljer lite beroende på tid på dygnet. Räkna med mellan 240-270 kr per person inkl moms per person.

AVSLUTA MED EN GOD MÅLTID

Vi samarbetar med Steampunkbaren som ligger 3 minutes promenad bort. Njut av en högrevsburgare med pommes och en öl/alkoholfri dryck. Måndag till torsdag 200 kr/person, fredag och lördag 220 kr/person (alla priser exkl moms). Vi ordnar bordbokningen och vi kan samfakturera spel och maten. Veganska alternativ kan ordnas, även specialkost. Meddela bara oss i förväg!

Högrevsburgaren består av 100% nötkött, bröd, sallad, tomat, cheddarost, syrad rödlök, gurka, tryffeldressing och pommes. Vegburgaren består av soyabaserad burgare , bröd, sallad, stekt lök, tomat, saltgurka, vegetarisk ost, äggfri chilimajjo samt pommes.

Det går nu att även lägga på en efterrätt; chokladmousse med cointreau marinerade apelsinklyftor och en klick grädde med kaffe/te för ytterligare 100 kr/person exkl moms.

ENKEL KONTAKT FRÅN BOKNING TILL FAKTURERING

Betalar ni med kort på plats märks kvittot Teambuildingaktivitet. Önskar ni samfakturering av mat och upplevelse så löser vi det, med rekvisitionsnummer och kostnadsställen prydligt angivet på fakturan.

Uppgifter vi behöver för fakturering:

  • Organisationsnummer
  • Företagsnamn
  • Faktureringsadress

SNABBA FAKTA

Kapacitet
27 personer / 90 minuter